KARTING365 Gokart Akadémia

Gyorsabbá akarsz válni? Szeretnéd lenyomni gokartozásban a haverokat, vagy a kollégákat? Versenyezni szeretnél, de túl nagy a lemaradásod a többiekhez képest? A dobogó legfelső fokára vágysz, de nem tudod hogyan kezdd? Kéne néhány tuti tipp, amit felhasználhatsz a fejlődésedhez?

A KARTING365 Gokart Akadémia akkor ideális választás számodra, ha kedvet érzel a gokartozás, netán a gokartversenyzés iránt, de még nincs kellő tapasztalatod, illetve nem ismered azokat a technikákat, trükköket, amelyek a legjobbak kelléktárában ott szerepelnek.

Rengeteg tényező befolyásolja a gokartos teljesítményed, de ha igazán kitartó vagy és elszánt, az eredmények biztosan nem maradnak el. Ez viszont időbe telik, amit egy hozzáértő jelentősen lerövidíthet, illetve számtalan új szempontot adhat Neked.

KARTING365 Gokart Akadámia_Pataki Gábor mentor

“Szia! Pataki Gábor vagyok, országos amatőr gokartbajnok, jelenleg is aktív versenyző. Szívesen megmutatom Neked, hogyan tudsz gyorsabbá válni, mi kell ahhoz, hogy fejlődjön a tudásod, és akár sikeres versenyző légy. Vezetéstechnika, versenystratégia, az előzés pszichológiája, hatékony védekezés, időmérő praktikák, lélektan, fizikai felkészültség, támogató étrend, ezek mind a közös munka lehetséges elemei.”


Hogyan zajlik egy oktatás?

  • Külön menüpontban találod az aktuális edzésnaptárat, ezekre a foglalkozásokra tudsz időpontot foglalni. (Általában hamar betelnek az időpontok, ezért lehetséges, hogy aznap egy később induló turnusban lesz helyed.)
  • Figyelem, hogyan vezetsz és a szünetekben megosztom veled az észrevételeimet, elmondom milyen lehetőségeket látok a fejlődésre. Kialakul egy interaktív beszélgetés.
  • Egy edzésen egyszerre maximum 3 emberrel foglalkozom.
  • Elméleti tudást is adok, amit bárhol fel tudsz használni, illetve az adott pályára specifikusan vonatkozó meglátásaimat is megosztom veled.
  • A gokartpályán annyi edzést mész, amennyit kedved van, ennek a költségét a pálya üzemeltetőivel közvetlenül tudod intézni. (Jellemzően egy foglalkozás időkeretébe 3 menet fér bele.)
  • Magának az oktatásnak a díja alkalmanként 5000 Ft. (Egy alkalom kb 75 perc.)
  • Ha extra kérésed, igényed van, nyitott vagyok, egyeztessünk.

Aktuális edzésnaptár, időpontfoglalás: LINK

Ha szeretnél előzetesen tájékozódni, hogy milyen módon tudsz fejlődni, az alábbi cikk segítségedre lehet: