KARTING365 Gokart Akadémia

Gyorsabbá akarsz válni? Szeretnéd lenyomni gokartozásban a haverokat, vagy a kollégákat? Versenyezni szeretnél, de túl nagy a lemaradásod a többiekhez képest? A dobogó legfelső fokára vágysz, de nem tudod hogyan kezdd? Kéne néhány tuti tipp, amit felhasználhatsz a fejlődésedhez?

A KARTING365 Gokart Akadémia akkor ideális választás számodra, ha kedvet érzel a gokartozás, netán a gokartversenyzés iránt, de még nincs kellő tapasztalatod, illetve nem ismered azokat a technikákat, trükköket, amelyek a legjobbak kelléktárában ott szerepelnek.

Rengeteg tényező befolyásolja a gokartos teljesítményed, de ha igazán kitartó vagy és elszánt, az eredmények biztosan nem maradnak el. Ez viszont időbe telik, amit egy hozzáértő külső szem jelentősen lerövidíthet, illetve számtalan új szempontot adhat Neked.

KARTING365 Gokart Akadámia_Pataki Gábor mentor

“Szia! Pataki Gábor vagyok, országos amatőr gokartbajnok, jelenleg is aktív versenyző. Szívesen megmutatom Neked, hogyan tudsz gyorsabbá válni, mi kell ahhoz, hogy fejlődjön a tudásod, és akár sikeres versenyző légy. Vezetéstechnika, versenystratégia, az előzés pszichológiája, hatékony védekezés, időmérő praktikák, lélektan, fizikai felkészültség, támogató étrend, ezek mind a közös munka lehetséges elemei.”


Hogyan zajlik egy oktatás?

  • Elmegyünk egy közösen kiválasztott gokartpályára. Ennek a helyszínére és időpontjára én is teszek rendszeresen javaslatot, de te is nyugodtan kezdeményezhetsz.
  • Első alkalommal kitöltünk egy tesztet, amely rengeteg képességet vizsgál. Te határozod meg, melyik képességben mennyire érzed magad tehetségesnek. Az eredmény alapján megbeszéljük, milyen irányban haladjunk tovább, milyen készségek elsajátítása legyen a prioritás. A tesztet időközönként megismételjük, így jól látjuk, miben és mennyit fejlődtél.
  • Figyelem, hogyan vezetsz és a szünetekben megosztom veled az észrevételeimet, elmondom milyen lehetőségeket látok a fejlődésre. Kialakul egy interaktív beszélgetés. (Egyszerre maximum 3 emberrel foglalkozom.)
  • Elméleti tudást is adok, amit bárhol fel tudsz használni, illetve az adott pályára specifikusan vonatkozó meglátásaimat is megosztom veled.
  • A gokartpályán annyi edzést mész, amennyit kedved van, ennek a költségét a pálya üzemeltetőivel közvetlenül tudod intézni.
  • Az oktatás díja óránként 5000 Ft. (Egy alkalom minimum egy óra, de lehetőséged van hosszabb időtartam foglalására is.)

Aktuális edzésnaptár: LINK

Ha szeretnél előzetesen tájékozódni, hogy milyen módon tudsz fejlődni, az alábbi cikk segítségedre lehet:

5+1 TIPP, HOGY GYORSABBAN TUDJ GOKARTOZNI