AB7 homológ bordavédő

205 000 Ft (Bruttó)

Az első homológ Bengio bordavédő, amely megfelel az FIA 8870-2018 szabványnak.

Várható szállítási határidó 2023/06/17
Cikkszám: 32309 Kategória:
Bengio logo

Leírás

A BUMPER biztos sikereiből kiindulva és a gokartozás forgatókönyvében bekövetkezett változásokat figyelembe véve megszületett a BENGIO család első homologizált bordavédője, az AB7, amely megfelel a FIA 8870-2018-as szabványnak.

Az AB7 bordavédő ezt a fejlődést képviseli a következők kombinációja által:

A TELJES TEST BIZTONSÁGA

A szokásos oldalsó védelembe új elemeket integráltunk a szegycsont és a hát védelme érdekében. Biztonságot és kényelmet nyújt.

Hátvédő: 100 joule ütési energiára tesztelve

Mellvédő: 60 joule ütési energiára tesztelve

Bordavédő: 100 joule ütési energiára tesztelve

A FIA szabvány előírja, hogy a maximális becsapódási erő az ütközés során nem haladhatja meg az 1 kN-t. Az AB7 a teszteken nagyságrendekkel jobb eredményt ért el, mint az előírt követelmény.

TERVEZÉS ÉS ERGONÓMIA

Az AB7 tagolása jobb tapadást tesz lehetővé. Az oldalsó bordavédelem új kialakítása jobb illeszkedést biztosít vezetési helyzetben. A rugalmas és állítható vállpántok lehetővé teszik a személyre szabott beállítást.

ZÁRÓRENDSZER

A BENGIO által tervezett, illetve szabadalmaztatott zárórendszernek köszönhetően a versenyző egyszerűen, gyorsan és biztonságosan tudja hordani, illetve állítani a bordavédőt, ügyelve arra, hogy a védőterületek a vezetés során az FIA biztonsági előírásainak megfelelően a helyükön maradjanak.

ANYAGOK

A kompozit szálak a legmagasabb biztonsági és ellenállási követelményeket biztosítják baleset esetén, még sokszoros használat után is. A belső bélésben levő ütéselnyelő hab lehetővé teszi az ütközési energia és a rezgések eloszlását, amelynek a gokartos a vezetés során ki van téve.

OLASZ MESTEREMBEREK KÉZI MUNKÁJA

Az AB7 teljes mértékben kézzel készül Olaszországban. Minden alkotóelemét házon belül gyártjuk és fejlesztjük, amely lehetővé teszi a BENGIO termékek minőségének szoros ellenőrzését, garantálva azt a biztonságot, amelyet minden BENGIO bordavédőt választó gokartosnak ígérnek.

További információk

Méret

XXS, XS, S, S+, SM, SM+, M, L, XL, XXL

Szín

Neon/Fekete, Narancs/Fekete

Brand

Bengio

Bengio logo

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.