KARTING365 Gokart Akadémia

Gyorsabbá akarsz válni? Szeretnéd lenyomni gokartozásban a haverokat, vagy a kollégákat? Versenyezni szeretnél, de túl nagy a lemaradásod a többiekhez képest? A dobogó legfelső fokára vágysz, de nem tudod hogyan kezdd? Kéne néhány tuti tipp, amit felhasználhatsz a fejlődésedhez?

A KARTING365 Gokart Akadémia akkor ideális választás számodra, ha kedvet érzel a gokartozás, netán a gokartversenyzés iránt, de még nincs kellő tapasztalatod, illetve nem ismered azokat a technikákat, trükköket, amelyek a legjobbak kelléktárában ott szerepelnek.

Rengeteg tényező befolyásolja a gokartos teljesítményed, de ha igazán kitartó vagy és elszánt, az eredmények biztosan nem maradnak el. Ez viszont időbe telik, amit egy hozzáértő külső szem jelentősen lerövidíthet, illetve számtalan új szempontot adhat Neked.

KARTING365 Gokart Akadámia_Pataki Gábor mentor

“Szia! Pataki Gábor vagyok, országos amatőr gokartbajnok, jelenleg is aktív versenyző. Szívesen megmutatom Neked, hogyan tudsz gyorsabbá válni, mi kell ahhoz, hogy fejlődjön a tudásod, és akár sikeres versenyző légy.

Vezetéstechnika, versenystratégia, az előzés pszichológiája, hatékony védekezés, időmérő praktikák, lélektan, fizikai felkészültség, támogató étrend, ezek mind a közös munka lehetséges elemei.”


ÍRJ ÜZENETET a céljaidról és személyre szabott javaslatot teszek.

5+1 TIPP, HOGY GYORSABBAN TUDJ GOKARTOZNI