Információ

KARTING365 e-Gokart Bajnokság

KARTING365 E-Gokart Bajnokság

A KARTING365 E-Gokart Bajnokság egy online versenysorozat azok számára, akik a virtuális térben (is) szeretnék összemérni vezetési tudásukat másokkal. Ha hajt az adrenalin, vonz az eSport, esetleg a szimulátor segítségével szeretnél extra tapasztalatot szerezni a valós színtereken zajló versenyzéshez, várunk online bajnokságunkban a KARTING365 és a GOKARTEDZES.HU közös szervezésében.

VERSENYEK

Minden második vasárnap este rendezzük meg versenyeinket, ahol tudásszint alapján két csoportba (Divízió 1, Divízió 2) osztjuk a résztvevőket. A versenybe jutás feltétele, hogy kvalifikáld magad a TOP 40-be. A tabella legjobbjai közé jutáshoz két heted van, ezalatt bármennyit tudsz gyakorolni a pályán, és küzdeni a legjobb köridőkért (Leaderboard challenge).

Egy forduló a Leaderboard challenge-ből, illetve a továbbjutók számára két Sprintversenyből áll a következő sorrendben:

  • 2 hetes Leaderboard challenge (edzésen elért legjobb idő)
  • 10 perces első időmérő
  • 20 perces első verseny (rajtsorrend az első időmérő alapján)
  • 1 körös második időmérő
  • 20 perces második verseny (rajtsorrend a második időmérő alapján)

A soron következő versenyek időpontjait a VERSENYNAPTÁR menüpontban, a lebonyolítás időtervét pedig a VERSENYKIÍRÁS menüpontban találod.

BAJNOKSÁG

Három fordulón keresztül tudsz pontokat gyűjteni a versenyeken elért eredményed alapján. A három versenyhétvége után összetett végeredményt hirdetünk, majd a pontokat nullázzuk és újra indul egy három fordulós bajnokság. A ponttáblázatot és a részletes tudnivalókat a SZABÁLYZAT menüpontban találod.

CSAPATÉRTÉKELÉS

Minden nevezőnek lehetősége van csapatot alkotni, így csapatértékelésben is részt vesz a Bajnokság futamain. Az általad választott csapatnevet a jelentkezés során tudod megadni. Egy csapatnak korlátlan számú tagja lehet. A csapatok a három fordulós bajnokság végén a három legeredményesebb (legtöbb pontot szerző) pilótájuk pontszámát kapják meg, ez alapján alakul ki a csapatok végső, bajnoki sorrendje

NEVEZÉSI DÍJ:

Nevezési díj: 2.500 Ft/forduló

Ez tartalmazza a szerver hozzáférést két héten keresztül ahhoz a pályához, ahol a soron következő verseny zajlani fog. Így folyamatosan részt vehetsz a Leaderboard challenge-ben, illetve amennyiben bejutsz a TOP 40 pilóta közé, tartalmazza a sprint verseny részvételi lehetőséget is.

TECHNIKAI FELTÉTELEK

Ahhoz, hogy részt tudj venni a KARTING365 E-Gokart Bajnokságban, a következőkre lesz szükséged:

A szükséges szoftvereket a STEAM program telepítése után, a Steam áruházából kikeresve tudod a számítógépedre letölteni, illetve telepíteni: https://store.steampowered.com/

GOKART

KartSim Rental Kart

A setup-ot, segítségek használatát, egyéb beállításokat a SZABÁLYZAT menüpontban találod (hamarosan).